Verzenden / Ophalen

Verzending & Transport:

Al onze pakketten versturen wij middels PostNL of DHL. Alle prijzen zijn inclusief BTW. In Nederland worden alle pakketten gratis verzonden mits de keuze voor DHL wordt gemaakt. Zendingen naar Belgie kunt u zelf een keuze maken tussen DHL en PostNL hiervoor worden extra kosten berekent. Voor verzendingen naar het buitenland wordt u verzocht via de Klantenservice  een vraag te stellen waarin u ons het verzendadres kenbaar maakt zodat wij u de kosten voor de verzending kunnen mededelen. 

Voorraadinformatie:

Onze winkelvoorraad is realtime gekoppeld met de website! Dit betekent dat alles wat u op de website ziet ook daadwerkelijk aanwezig is. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een artikel ondanks de voorzorgsmaatregelen niet meer op voorraad is nemen wij via de mail of telefonisch contact met u op.

Mocht u van een artikel meer nodig hebben dan onze voorraad aangeeft, kunt u ons benaderen via de Klantenservice en ons mededelen welke hoeveelheid u nodig heeft. Wij kunnen dan bekijken of dit te realiseren is. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord terug. Mogelijk met een langere levertijd.

Levertijd:

Indien op werkdagen voor 15:00 uur uw betaling bij ons binnen is, dan wordt uw pakket nog dezelfde dag verstuurd.

Indien een besteld artikel onverhoopt toch niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. Uiteraard kunt u in dit geval de order kosteloos annuleren indien u dit wenst.

Wij gaan ervan uit dat de gratis vervoerder het bestelde binnen 48 uur bij u in Nederland bezorgd (werkdagen)

Wenst u een snellere bezorging dan zijn er kosten aan verbonden, u kunt daar voor kiezen tijdens het bestelproces wanneer u een keuze voor de vervoerder moet maken. (standaard is het in Nederland gratis via DHL)

U krijgt als het pakketpost betrefd de track & trace code door ons aangeleverd zodat u het pakket kunt volgen. U krijgt alijd een bericht van ons als het pakket of de brievenbuspost is verzonden.

Niet thuis:

Indien u niet thuis bent, biedt PostNL of DHL de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht u ook deze aanbieding missen dan kunt u het pakketje nog 2 weken ophalen op het Postkantoor of een Servicepoint van DHL. Hiervan wordt u door de PostNL en DHL middels een kennisgeving op de hoogte gesteld.

Levering:

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval dient u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Ophalen:

Ophalen bij Metarg, Tolick 2, 3828 HE  Hoogland is ook mogelijk. Dit kan alleen na afspraak via de klantenservice. Voorwaarde is betaling vooraf of contant afrekenen bij afhalen. (pinnen of chippen is nog niet mogelijk)